15
toukokuu
2017

Launeen miestenpiiri lähtee kesätauolle.

Kevätkaudella tammikuusta toukokuulle, 2017, oli Launeen miestenpiirissä runsaasti tapahtumia. Vierailijoita miestenilloissa oli monelta eri aloilta, urheilun asiantuntijoita, tohtoreita, kirkkoherroja, poliisin ylintä johtoa, muistihoitaja, Eduskunnasta kokoomusryhmän puheenjohtaja. Kokoontumisia oli 8 kertaa Launeen kirkolla. Miestenpiiri vieraili Lahden ortodoksikirkossa pääsiäisen aikaan. Miehiä kokoontui iltoihin 40 – 60 henkilöä.

Kevään viimeinen kokoontuminen on 15.5. klo 13.30 alkaen Nastolan Luomaniemen saunamajalla, jossa on sauna kuumana ja uimavesi raikkaan viileänä. Samana iltana klo 18.30 on Launeen kirkossa Tapio Niemisen muistoilta. Tapio oli aktiivinen miestenpiiriläinen ja ystävyysseurakunnan Hatsinan toiminnassa kantava voima. Kirkkoherrat Heikki Pelkonen ja Viktor Vorontsov muistelevat Tapion elämää. Musiikista vastaa Tyröstä Venäjältä kanttoriurkuri Sergei Andreev.

Syksyllä miestenillat alkavat 18.9.2017 ja ovat aina joka toinen maanantai Launeen kirkolla klo 18-20. Tervetuloa mukaan kaikki miehet, asuinpaikasta riippumatta.

Launeen miestenpiirin menneitä ja tulevia tapahtumia sekä kokoontumiset on nähtävänä kotisivulla, www.miestenilta.fi

R.S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *