16
kesäkuu
2018

Launeen miestenpiiri teki kirkon metsään.

Talkootyössä yhdistyy into, voima, osaaminen sekä yhteistyön halu – tehdään jotain hyödyllistä yhdessä. Jukolan viesti –tapahtuma on tänä vuonna Hollolan Hälvälässä 16.-17. kesäkuuta. Launeen miestenpiiriä pyydettiin osallistumaan metsäkirkon rakentamiseen. Miehet ottivat haasteen vastaan ja lähdettiin tekemään jotain sellaista mikä ei kovin usein ole mahdollista. Noin 20 miestä ahersi 8 päivän ajan, kukin silloin kun oli itselleen sopiva työvuoron valinnut. Metsäkirkon leyautin oli hahmotellut Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijat oppilastyönään, Jukolan Viesti –organisaatio toimitti tarvikkeet ja Launeen seurakunnan miestenpiirin miehet rakensivat . Metsäkirkko on Kastarlammen rannalla, lähellä kilpailukeskusta. Metsäkirkossa on n. 500 henkilölle istumapaikat halkaistuilla tukkipenkeillä, yli 1000 henkilöä mahtuu hyvin luonnonkauniin alueen mättäille ja kannoille. Jumalanpalvelus on lauantaina 16.6. klo 21. Tervetuloa tapahtumaan mukaan.

Launeen miestenpiiri on kesätauolla ja aloittaa syyskauden toiminnan syyskuussa. Tervetuloa silloin mukaan myös uudet miehet. Katso lähemmin miestenpiirin toiminnasta miestenilta.fi-sivulta.

R.S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *