15
kesäkuu
2015

Salinkallion perinteinen kesätapahtuma

Ensi maanantaina, 15.6. klo 19 on jälleen yhteislaulutilaisuus Salinkallion koulun takana olevalla kalliolla. Tapahtuman järjestäjänä seurakunnan miestyö. Tämä metsäpuiden reunustama konserttipaikka kansoittuu yhteislaulujen merkeissä jo kuudennen kerran, voidaan sanoa, että se on perinne meille Launeen alueen asukkaille. Kirkkoherra Heikki Pelkonen juontaa ja Lahden seurakuntayhtymän puhallinorkesteri antaa lauluille poljennon ja säestyksen. Tervetuloa isolla joukolla mukaan. Tässä luonnon temppelissä on seinät leveällä ja katto korkealla. Suomalainen metsä, musiikki, yhteislaulu ja tutut laulunsanat on sellainen yhdistelmä, joka vaikuttaa pitkäkestoisen voimaantumisen jokaiselle.

RS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *