11
tammikuu
2016

Launeen kirkon miestenillat taas jatkuvat

Joululoma on vietetty ja uusi vuosi on alkanut. Sen myötä jatkuvat jälleen Launeen kirkon miestenillat. Kevätkauden ensimmäinen miestenilta on maanantaina 11. 1. klo 18:00. Kahvittelun jälkeen alustuksen pitää kirkkoherra Heikki Pelkonen.

Miestenillat ovat aina parillisten viikkojen maanantaisin Launeen kirkon alakerrassa. Kevätkauden aikana on monia kiinnostavia vieraita alustamassa illoissa. Mukana on niin jääkiekkovalmentajaa, pappia, kansanedustajaa kuin perheneuvojaa, jne. Keskustelu ja ajatusten vaihto on tärkeä osa miesteniltaa. Ja kyllähän laulukin miehiltä raikaa komeasti. Ja mikä parasta, miesteniltaan on helppo tulla ja kaikki ovat tervetulleita. Siispä tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *