06
maaliskuu
2017

Kansanedustaja Kalle Jokinen Launeen miestenpiirin vieraana.

Kuvassa Kalle Jokinen ja Launeen miestenpiiriläisiä. Kuva vierailusta Eduskuntatalolla. RS,

Maanantaina, 6.3.2017, Launeen miestenpiiri kokoontui taas Launeen kirkolle klo 18. Vierailijana oli kansanedustaja Kalle Jokinen. Saimme kuulla miten isot ja vähän pienemmätkin hankkeet etenee täällä omalla alueellamme. Kalle Jokinen on tällä hetkellä eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja Eduskunnan pankkivaltuustossa (Suomen Pankki, johtokunta).

Miehillä oli monia kysymyksiä joihin saivat selkeät vastaukset kansanedustaja Kalle Jokiselta. Saimme kuulla, että eduskuntaryhmän johtaja on kuin kapelimestari. Hänen ohjauksessa on kaikki valiokunnat ja muut lainsäädännön valmistelussa olevat tahot. Neuvotteluissa haetaan eduskuntaryhmien, puolueiden, yhteistä ratkaisua käsiteltävänä oleviin asioihin. Kokouksia ja neuvotteluja käydään moniin suuntiin yhtä aikaa. Kyllä puuhaa ja työtä riittää. Lainsäätäjien työ on yhteistyötä.

Muisteltiin sitä tapahtumaa kun Launeen miestenpiiri oli vierailulla Eduskuntatalolla. Se oli muutama vuosi sitten keväällä, Eduskuntatalo meni kokonaisvaltaiseen remonttiin heti vierailumme jälkeen, – mainio tapahtumien yhteensattuma (päätös remontista oli jo tehty ennen vierailuamme, joten ei meidän takia remonttiin ryhdytty)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *