06
maaliskuu
2017


Maanantaina 6.3.2017 Launeen miestenpiiri kokoontui taas Launeen kirkolle klo 18. Vierailijana oli kansanedustaja Kalle Jokinen. Saimme kuulla miten isot ja vähän pienemmätkin hankkeet etenevät täällä omalla alueellamme. Kalle Jokinen on tällä hetkellä mm. eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja Eduskunnan pankkivaltuustossa (Suomen Pankki, johtokunta).

Miehillä oli monia kysymyksiä, joihin he saivat selkeät vastaukset kansanedustaja Kalle Jokiselta. Saimme kuulla, että eduskuntaryhmän johtaja on kuin kapellimestari. Hänen ohjauksessaan on kaikki valiokunnat ja muut lainsäädännön valmistelussa olevat tahot. Neuvotteluissa haetaan eduskuntaryhmien eri puolueiden yhteistä ratkaisua käsiteltävänä oleviin asioihin. Kokouksia ja neuvotteluja käydään moniin suuntiin yhtä aikaa. Kyllä puuhaa ja työtä riittää. Lainsäätäjien työ on yhteistyötä.

Muisteltiin myös sitä tapahtumaa kun Launeen miestenpiiri oli vierailulla Eduskuntatalolla. Se oli muutama vuosi sitten keväällä. Eduskuntatalo meni kokonaisvaltaiseen remonttiin heti vierailumme jälkeen (päätös remontista oli jo tehty ennen vierailuamme, joten ei meidän vierailun vuoksi  remonttiin ryhdytty).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *