26
lokakuu
2018

Kirjoitus pe 26.10. ilmestyvään Omalähiö-lehteen Juha Rehula Launeen miestenpiirin vieraana 29.10.

Kansanedustaja ja ex-ministeri Juha Rehula tulee ensi maanataina 29.10.2018 klo 18.00 Launeen seurakunnan miestenpiirin vieraaksi.

Juha Rehula on pitkäaikainen kansanedustaja. Hän on toiminut eduskunnassa aina vuodesta 1996 lähtien. Rehula on toiminut myös sosiaali- ja terveysministerinä, Vanhasen II hallituksessa ja Kiviniemen hallituksessa sekä perhe- ja peruspalveluministerinä Sipilän hallituksessa heinäkuuhun 2017 saakka. Ministerikokemusta Rehulalle on kertynyt yli 1000 päivää. Ministerikokemuksensa vuoksi Rehulalla on paljon erityistietoa esimerkiksi ajankohtaisesta SOTE-kysymyksestä.

Kansanedustajatehtävässä Juha Rehula on toiminut useissa eduskunnan valiokuntien tehtävissä mm. eduskunnan puhemiesneuvoston ja tulevaisuusvaliokunnan jäsenenä. Koko edustajakautensa ajan hän on toiminut sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenenä ministerikauttaan lukuun ottamatta ja sen jälkeen hänet nimitettiin tämän valiokunnan puheenjohtajaksi. Puolueensa keskustapuolueen puheenjohtajistoon hän on myös kuulunut pitkään, toimien tällä hetkellä Keskustan varapuheenjohtajana.

Rehula toimii myös raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallisen keskusjärjestön Suomen Hippoksen hallituksen puheenjohtajana. Ensi vuoden 2019 Kuninkuusravit pidetään Lahdessa.

Miestenillassa Rehula kertoo ajankohtaisista koko kansakuntaa koskevista lainsäädäntökysymyksistä kuten myös SOTE-asioiden tilanteesta. Samalla hän kertoo millaista poliitikon arkipäivä ja eduskuntatyö on ja mitä se sisältää. Illan yhteydessä on myös mahdollisuus kansanedustajalle esitettäviin pieniin kysymyksiin.

Perinteiseen tapaan miestenpiiri kokoontuu Launeen kirkon alakerran saliin. Tilaisuus alkaa maanantaina klo 18.00 Miestenpiiriin toivotaan mukaan myös uusia miehiä.

 E.H. 
Juha Rehula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *