14
marraskuu
2023

14.11.2023 oli ensimmäinen miestenilta Siikaniemen remontin jälkeen. Kyllä oli valoisaa, lattiat kiilsi, seinät ja katot hohtivat valkoisuutta. Hienoa kun päästiin palaamaan tähän tuttuun paikkaan. Siikaniemen leiri- ja kurssikeskus on tyylikäs kokonaisuus. Pidetään se rauhan paikkana, jossa voimme levätä, rentoutua ja tulla ravituksi. Siikaniemi on arvorakennus.

Timo Pokki, teologian tohtori, selväsanainen mies, opettaja erinomainen. Hän luennoi haastavasta aiheesta, ”Kun mies ei jaksa”.

Timo Pokin luento/alustus oli todella kuunneltavaa puhetta. Hän käsitteli tätä teemaa monipuolisesti. Saimme arvokkaita eväitä niihin tilanteisiin kun kohtaamme voimattomuutemme. Kiitos hyvästä opetuksesta.

Illan päätteeksi saunottiin, kuten ennenkin, uudessa kiukaassa kyllä löylyä riitti. Saunaosasto oli remontoitu muutenkin, todella komeaksi, kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut remontti.

Seuraava kaikkien seurakuntien yhteinen miestenilta on Siikaniemessä 12.12.2023.
Tässä miestenillan tarjonnassa on varmaankin jo jouluisia makuja. Tervetuloa kaikki miehet!