09
tammikuu
2017

Loistava ilta koettiin 9.1.2017 9.1.2017 oli miestenpiirin kevätkauden ensimmäinen kokoontuminen. Vierailijana oli TT, eläkeellä oleva Launeen srk:n pastori Pertti Repo. Hän puhui Sydämen rukouksesta, syvällisesti ja monien viittauksien sekä perustelujen tukemana. Oli mielen-kiintoista kuunella kun tutkija luennoi valtavalla tietomäärällä hengen ja ruumiin yhteyksiä hengellisissä asioissa. Pertti Repo totesi mm, että liikunta, käsien-jalkojen-koko vartalon liikut-taminen vahvistaa rukouksen voiman tuntemusta. Puhe ja ääni on kiistatta ollut aina läsnä hartaustilaisuuksissa. Nyt saimme uutta ja laajempaa näkemystä siihen kuinka monipuolisesti voi ja tuleekin toimia. Kaikki ns. taiteen lajit ovat Jumalan lahjoja joita voimme käyttää itsemme ja lähimmäistemme elämää tukemaan ja voimaannuttamaan. Saimme illan jonka sisältöä ei voinnut mitenkään edes arvailla etukäteen. Kiitos. Kuvakollaasissa on Aatos Kunnas, luennoitsija Pertti Repo, ja yleiskuva illan hetkestä. Pöydällä luennoitsijan esineitä.

One thought on “Pertti Repo 9.1.2017

  1. Esko
    tammi 5th, 2023 22:34

    Olisinpa ollut……

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *