23
tammikuu
2017

Maanantai-illan tapahtumaan saimme vierailijaksi Hämeen poliisista ylintä johtoa, Lahdessa toimivan apulaispoliisipäällikkö Tero Seppäsen.Tero Seppänen esiintyi virka-asuisena lainvalvojana. Näytti muutaman rikostilastokalvon, jonkun ns. salassa pidettävänkin koska tallentaminen, yhden heijastetun kalvon kuvaaminen, kiellettiin. Julkinen tila ja julkinen tapahtuma miestenilta on joten mitään salaisuutta ei pitäisi olla jaettavana? Näimme poliisin tilastoista, että Lahdessa ollaan hyvällä tasolla ja hyvään suuntaan menossa rikostilastoissa yleisesti – määrät vähenemässä lähes kaikissa rikosnimikkeissä.

Poliisi on kuitenkin sen tosiasian edessä kuten tuttu sanonta on “työtä on paljon mutta työväkeä vähän…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *