31
maaliskuu
2020

Koko maailmaa koskeva epidemia on estänyt kokoontumiset samaan tilaan. Seurakuntien miesten tapahtumat ovat tauolla ainakin tämän 2020 kevään ajan.
Lahden Launeen seurakunnan miestenillat oli suunniteltu pidettävän joka toinen maanantai-ilta. Tämä ei toteudu, mutta eilinen ilta korvattiin viedeotervehdyksellä. Videoitiin lyhyt tervehdys tutussa kokoontumisen paikassa ja se on nähtävillä miestenilta.fi/laune – sivulla. Tämä tiedotettiin miehille tekstareilla ja sähköpostiviestinä. Näin saatiin kokemus olla yhdessä ja kuulla Sanaa sekä kirkkoherran johtamaa virrenveisuuta, johon on aina helppo mennä mukaan.
Toivomme, että myös tulevien, pois jäävien miesteniltojen korvikkeena saamme videotervehdykset. Kyllä tulee vielä aika kun saamme kohdata samassa tilassa kuten olemme jo vuosikausien ajan sen tehneet.

RS

Lahden Launeen seurakunnan miestenpiirin sivu on tällä sivustolla; Päijät-Hämeen alueella ja Lahden seutu -sivustolla.

Tässä alla on sama videotervehdys.