14
marraskuu
2022

Launeen miestenillassa 14.11.2022 vierailijana käväisi iso annos positiivista energiaa, kun päävalmentaja Tommi Nikula oli kertomassa jääkiekkoseura Pelicansin pelaajien valmennuksesta.

Oli mukava kuulla kuinka nykyisin nuoria miehiä kasvatetaan kilpaurheilun huipulle ja pärjäämään elämässä. Kehittyminen on fyysisten sekä henkisten voimavarojen voimistuttamista. Valmentajalla on iso rooli vahvistaessaan nuoren miehen synnynnäisiä ominaisuuksia. Tehtävästä tulee nauttia. Se lienee myös elämäntehtävän arvoinen. Ainakin siltä vaikutti kun Tommi Nikulaa kuunteli ja katsoi sitä intoa ja positiivisuutta joka huokui koko luennon/kerronnan ajan. Hienoa työtä!

Illan alustus ja alkuhartaus, jonka Esa Hietaniva piti, johdatti valvomiseen. Valvominen on taivastien matkaajille tuttu kehoitus. Huippu-urheilussa valmentajan vastuulla on myös valvominen, hänen tulee valvoa mm. pelaajia. Pelaajien hyvinvointi tuottaa niitä tuloksia, joita on lähdetty tavoittelemaan.

Esa Hietaniva
urheilun “elävä tietosanakirja”

Heikki Pelkonen
Launeen kirkkoherra, lääninrovasti

Launeen seurakunnan miesteniltojen vierailijoita muistetaan, heidän luentonsa, heidän käyntinsä ja tapahtumasta voidaan joskus myös kirjoittaa pieni yhteenvetokin tänne miestenilta.fi sivulle.
Pelicansin päävalmentaja Tommi Nikulalta kysyttiin, onko hän koskaan päävalmentaja-uransa aikana itse joutunut jäähylle peleissä? Ei ole ollut. Nyt annettiin “jäähypenkki”. Launeen miestenpiirin miehet valmistaa näitä penkkejä verstaallaan.

Tommi Nikula, Veijo Vierumäki, Heikki Pelkonen